• ECONOM

  100 km parcurși cu scooter electric vor costa mai puțin de 7 lei. De 2 ori mai econom decît transportul urban, de peste 7 ori mai econom decît un scooter de benzină și de 30 ori mai econom decît un autoturism!

  AFLĂ MAI MULT     

 • FIABIL

  Termen de garanție de 1 an sau 5 000 kilometri parcurși, cu toate că la MASC Moto pur și simplu nu are ce se defecta, pentru că nu există cutie de viteze, iar transmisia este extrem de simplificată.

  AFLĂ MAI MULT     

 • RAPID

  MASC Moto demarează delicat și energic, silențios și fără emanarea gazelor de eșapament. Viteza de peste 50 km/oră și puterea motorului, permite ridicarea în orice pantă fără dubii.

  AFLĂ MAI MULT

 • COMOD

  Parcurs de minim 50 km și sarcină de pînă la 250 kg. Nu are nevoie de o intretinere scumpă precum motorul cu ardere internă, alimentare cu benzină și ulei. Tot ce este necesar - o priză electocasnică pentru a reîncărca acumulatorul scooter-ului.

  AFLĂ MAI MULT          

 • MODERN

  Design modern și gamă de modele pentru toate vîrstele și scopurile utilizării – fie un sejur, fie agrement, fie lucru de zi cu zi..

  AFLĂ MAI MULT

 • SIGUR

  MASC Moto – sigur în mișcare și securizat la parcare. Echipat cu sistem de alarmă anti-furt performant cu telecomanda, imobilizator motor și sirenă (similar ca la automobile) – protecție maximă în timpul parcării.

  AFLĂ MAI MULT     

MASC Moto – oprtunitatea excelentă pentru oameni activi și o alternativă oportună oricărui tip de transport, chiar și pentru transportul public.

Scooter-ul electric Vă va ajuta să nu întârziaţi și să nu Vă faceți griji pentru existența unui loc de parcare, blocajele de trafic și alte neplăceri. Din fericire, momentele cînd în Republica Moldova a fost o problemă pentru a cumpăra un scooter electric deja nu mai sunt.

Astăzi, MASC Moto oferă o gamă largă de modele potrivite cerințelor chiar și a celor mai exigenți clienți. La noi puteți achiziționa un scooter nou, care vă va încânta cu performanțele sale și aspectul excelent.

Comparând scooter-ul pe benzină și scooter-ul electric, se vor evidenția mai multe avantaje ale celui electric. Scooter-ul electric demarează mult mai lin și delicat, este extrem de silențios în mișcare, fără emanarea gazelor de eșapament și fără efectul de “bruscare”, precum un scooter pe benzină. Categoric vehicolul electric căştigă enorm în confortul de manevrare. La modelele cu motorizare pe benzină, după plasarea cheii în contact, trebuie apăsat starter-ul electric sau să să se dea cu piciorul “la pedală”. Și după o acceleratie manuală trebuie sa mergi ținînd accelerația apăsată continuu. Cu scooter-ul electric poți să mergi imediat după ce plasezi cheia în contact și accelerezi cu manivela, după ce acceleralia e lăsată, mersul scuterului continuă liber.

Viteza medie de deplasare a unui scooter pe benzină este de 40-50 km/oră. La viteze mari turațiile cresc ți siguranța scade, prin vibrațiile mari asupra motorului pe benzină. Scooter-ul electric este capabil de a dezvolta o viteză de peste 50 km/oră, la o putere a motorului de 800 de Watt, iar un scooter electric mai puternic poate accelera pînă la 80 km/oră fără nici un risc pentru echipament și pentru șofer. Faptul că, costul unui kilometru parcurs cu un scooter electric este de peste 7 ori mai mic decât la modelele pe benzină, este o axiomă. Scooter-ul pe benzină consumă aproximativ 2,5 litri la 100 km parcurși, iar scooter-ul electric are nevoie de o cantitate mai mica, dar deja de kilowați de energie electrică, pentru a parcurge aceiați distanță.

Dacă vom compara motorizările, atunci puterea unui motor electric de 800 W, permite scooter-ului sa ridice orice pantă fără dubii. Modelele cu o motorizare de 1500 W și peste, permit accesarea pantelor de orice unghi, cu două persoane și chiar bagaje la transportare.

Proprietarii scooter-elor electrice nu mai au nevoie o intretinere scumpă precum cea a motorului cu ardere internă, alimentarea cu benzină și ulei. Tot ce este necesar - o priză electrică obișnuită (priză electocasnică) pentru a reîncărca regulat acumulatorul scooter-ului. O reîncărcare completă a acumulatorului dureaza doar 6-8 ore, prin urmare, fiind foarte comod pentru se încărca peste noapte. Iar dimineața – din nou la drum.

În ceea ce privește prețul unui scooter electric, el se va amortiza mai rapid din cauza economiilor semnificative, prin utilizarea energiei electrice mult mai ieftine, decît benzina . Modelele de scooter-e pe benzină au nevoie de realimentare și întreținere regulată.

Singurul dezavantaj al scooter-ului electric faţă de modelele pe benzina – distanța parcursă, fapt care este un factor important numai în cazul în care distanța parcursă este mai mare de 70 de kilometri pe zi. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor, fie că sunt locuitori ale orașelor sau săteni foarte rar parcurg mai mult de 50 km pe zi. Faptul că scooter-ul electric functionează pe bază de electricitate, este un avantaj, deoarece deficitul în realimentare nu se va întâmpla niciodată. Și chiar dacă sunteți un lucrător de birou, iar pînă la locul de muncă sunt 50 km, oricum veţi ajunge la birou, și în timp ce lucrați, scooter-ul Dumneavoastră electric se va incărca. După încheierea zilei de muncă – ați urcat și aţi plecat acasă.


 • 5

  999 $*


 • 5

  999 $*


 • 5

  1099 *$


 • 5

  1099 $*


 • 5

  1299 $*


 • 5

  1299 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1499 $*


 • 5

  1299 $*